Echipa Aquarius

Centrul de Medicina Holistica are o echipa de terapeuti sudata prin experienta de lucru si de viata acumulata in decursul a peste 30 de ani.

Membrii echipei acopera un spectru larg de competente din domeniul medicinei holistice: iridologie si iridoscopie, acupunctura, homeopatie, pulsologie chineza, fitoterapie si fitofarmacie, terapie psiho-emotionala, tehnici energetice si reiki, reflexoterapie, dietoterapie, macrobiotica si nutritie, cercetare in domeniul biologiei, biochimiei si stiintelor naturale.

Dr-Ovidiu-BuciscanuDr Ovidiu Buciscanu

Senior Specialist in terapii holistice, Presedinte al Fundatiei Aquarius

Senior Specialist in terapii holistice, presedinte al Fundatiei Aquarius , dr Ovidiu Buciscanu practica medicina traditionala cu rezultate de exceptie din 1990.

Absolvent al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Facultatea de Biologie, Geologie, Geofizica

Master in farmacognozie, fitoterapie si fitochimie obtinut la Facultatea de Farmacie a Universitatii de Medicina si Farmacie  din Oradea.

Este diplomat al Centre d’Enseignement et de Development de l’Homeopathie BOIRON, Franta. Cu multiple specializari in terapie emotionala, acupunctura, homeopatie, fitoterapie, macrobiotica si diverse forme de terapii energetice, abordarea inter- si transdisciplinara a terapiilor holistice i-a asigurat un sir impresionant de rezultate de succes in vindecarea unei liste lungi de pacienti cu forme severe de boala.

Datorita interesului in cercetarea in domeniul stiintelor de granita, in 1992 i s-a propus o colaborare cu Bruegemann Institute / Gauting din Germania in domeniul biorezonantei terapeutice.

Este membru si diplomat al International Institute of Holistic Iridology din SUA si a desfasurat multiple colaborari si stagii de lucru in Germania, Franta, Finlanda, Suedia, Ungaria.

Este presedinte si membru fondator al Fundatiei Aquarius, contribuind ca persoana resursa atat la desfasurarea programelor de terapie din Centrul de Terapii Holistice cat si la elaborarea si dezvoltarea proiectelor de educatie, invatamant-cercetare, terapie prin muzica si arta ale Fundatiei.

Terapeut-Homeopat-Aurelia-RothAurelia Roth

Terapeut homeopat, Coordonator proiecte

D-na Aurelia Roth este membru fondator al Fundatiei Aquarius.

Absolventa a Universitatii de Geologie-Geofizica din Bucuresti, specializarea Geochimie.

Diploma de coordonator proiecte pentru organizatii non-guvernamentale, emisa de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Diploma de formator in domeniul formarii profesionale.

Are o experienta de peste 15 ani in coordonarea si managementul unor proiecte de formare profesionala si de asistenta tehnica pentru mai multe institutii publice din Romania (Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Agentia Nationala de Consultanta Agricola, Universitatatile de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj si Timis, etc) desfasurate la nivel national, cu finantare din partea unor donori europeni si internationali de marca (EU – PHARE, SAPARD, Banca Mondiala, GTZ etc).

In sectorul ONG, d-na Roth a coordonat proiectele Fundatiei Aquarius inca de la infiintare. Interesul sau special este legat de programele axate pe sanatatea si educarea copiilor cu nevoi speciale, coordonand in acest domeniu activitatile Centrului pentru copii cu dizabilitati locomotorii in 2001- 2002, finantat printr-un grant EU-Phare “Copiii mai intai”.

Din 2010 a dezvoltat in cadrul Fundatiei Aquarius proiectul-pilot Soundbeam  (dezvoltat initial in Marea Britanie) de terapie prin muzica si senzori de miscare pentru copii cu dizabilitati, colaborand cu mai multe institutii de profil. In 2016 a condus proiectul Scoala dupa scoala pentru copiii defavorizati din zone rurale.

Detine o diploma in homeopatie in cadrul Centre d’Enseignement et de Development de l’Homeopathie BOIRON, Franta si este reflexoterapeut autorizat.

Emil-FleseriuEmil Fleseriu

Terapeut terapii complementare

Absolvent al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Geologie-Geografie.

Detine un master in farmacognozie, fitoterapie si fitochimie obtinut la Facultatea de Farmacie a Universitatii Oradea. Este diplomat al Centre d’Enseignement et de Development de l’Homeopathie BOIRON, Franta.

Cu o formare pluridisciplinara si o experienta terapeutica de peste 17 ani, dl. Emil Fleseriu este unul din membrii de baza ai echipei Centrului de Medicina Holistica Aquarius.

Este specializat in tehnici de reflexoterapie, shiatsu si masaj energetic. Are de asemenea o experienta aprofundata cu foarte bune rezultate in recuperarea medicala prin tehnici de presopunctura si reflexoterapie in cadrul Centrului Medical Ghencea.

Specialist-Fitofarmacie-Camelia-Fleseriu

Camelia Fleseriu

Specialist fitofarmacie

Licentiata in Farmacie in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Arad, d-na Camelia Fleseriu are si o specializare in Laborator Farmaceutic de la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca.

Detine un master in farmacognozie, fitoterapie si fitochimie obtinut la Facultatea de Farmacie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Oradea. A absolvit de asemenea cursurile de homeopatie organizate de Centre d’Enseignement et de Development de l’Homeopathie BOIRON, Franta

Cu o experienta de peste 20 ani ca farmacist si diriginte de farmacie, a coordonat mai multe unitati farmaceutice din Bucuresti si din tara.

A participat la conferinta nationala “Actualitati in fitoterapie” organizata de Facultatea de Farmacie a Universitatii Oradea in 2015, prezentand o lucrare cu tema “Metode alternative de tratare a depresiei”, avand drept coordinator stiintific pe dl. Profesor Universitar dr Tibor Nemeth.

Activitatea sa in cadrul Fundatiei Aquarius se axeaza pe fitoterapie, iridoscopie, reflexologie. Studiile interdisciplinare de fitofarmacie si homeopatie au contribuit la realizarea unor preparate fitofarmaceutice si homeopatice individualizate, cu aplicabilitate eficienta in rezolvarea problemelor de sanatate acute si cronice ale pacientilor.